Presa engleză susține că Gardoș va semna în următoarele 24 de ore cu Southampton! Cifrele transferului



013 августа 2014

Presa engleză susține că **Gardoș va semna în următoarele 24 de ore cu Southampton!** Cifrele transferului

Potrivit presei engleze, cei de la Southampton s-au decis să-l transfere pe Florin Gardoș, suma de transfer fiind cifrată la 6.000.000 de lire sterline, aproximativ 7,5 milioane de euro.

După ce și-a vândut cinci titulari în această vară, Southampton s-a văzut în situația de a avea probleme în a alinia un unsprezece competitiv chiar și la meciurile amicale. A urmat, rapid, investirea unei părți din suma uriașă - 120 de milioane de euro - obținută din vânzarea de jucători, în achiziții. Florin Gardoș, care a făcut săptămâna trecută vizita medicală la Southampton, ar fi al șaselea transfer al ”sfinților”.

Cum la sfârșitul acestei săptămâni începe deja noul sezon în Anglia, Southampton se grăbește să-și definitiveze lotul. Prima etapă e de foc pentru elevii lui Ronald Koeman, care vor juca în deplasare, pe Anfield Road, contra lui Liverpool, duminică, 17 august.

Potrivit presei din Anglia, Gardoș este așteptat azi la Southampton pentru a stabili ultimele detalii și pentru a parafa înțelegerea. Internaționalul român este considerat jucătorul ideal pentru a acoperi golul rămas în centrul defensivei după vânzarea lui Dejan Lovren la Liverpool pentru 20 de milioane de lire sterline.

Surse apropiate fundaşului de 25 de ani susţin că acesta va parafa o înţelegere pe 3 ani cu Southampton, unde va avea un salariu săptămânal de 20.000 de lire sterline (25.000 de euro).

25 de ani are Gardoş

7,5 milioane de euro va încasa Steaua în schimbul lui Gardoş

25.000 de euro pe săptămână va încasa Gardoş la Southampton, adică 1,3 milioane de euro pe an

></p>                    </div>
                                    <div class=

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑