Steaua mai aduce un atacant înainte de dubla cu Ludogorets! Argăseală: "E posibil să fie Piovaccari"



013 августа 2014

 

**VIDEO** Steaua mai aduce un atacant înainte de dubla cu Ludogorets! Argăseală:

Steaua caută neapărat un vârf pentru a forța intrarea în grupele UEFA Champions League. Președintele Valeriu Argăseală a confirmat negocierile cu italianul Federico Piovaccari, însă a infirmat o posibilă revenire a lui Raul Rusescu.

"Ne-am dorit să vină un atacant la echipă, dar nu pot să spun niciun nume, negocieri sunt cu mai mulți jucători, discuții. E posibil să fie Piovaccari, însă nu se pune problema să se întoarcă Rusescu", a spus Argăseală.

Oficialul Stelei a vorbit și despre ratarea transferului lui Younes Hamza, fotbalist care a fost dorit insistent de campioana României, ajuns însă în cele din urmă tocmai la Ludogorets.

"Nu pot să-l judec pe Hamza, dar eram foarte supărat, așa am simțit atunci, m-am simțit trădat. Subiectul este însă închis, nu mai este acum unul de actualitate", a mai afirmat Argăseală.

Steaua - Ludogorets se va juca marți, 19 august, pe Arena Naţională, de la ora 21:45, şi va fi transmis ÎN DIRECT la Digi Sport 1, precum și pe site-ul nostru, digisport.ro, și pe versiunea de mobil, m.digisport.ro, EXCLUSIV pentru abonații rețelei de internet ai RCS-RDS.

Fazele VIDEO vor fi în timp real pe digisport.ro, dar şi pe mobil, pe m.digisport.ro.

 


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑