Marc Marquez este la două victorii de al doilea titlu mondial



013 августа 2014

foto: foxsports.com.au

Spaniolul Marc Marquez este la două victorii de al doilea titlu mondial. El ar putea deveni campion dacă va câştiga cursele din Cehia şi San Marino. Următoarea etapă va avea loc duminică, pe circuitul de la Brno, acolo unde Marquez s-a impus anul trecut.

Spaniolul Marc Marquez a obţinut în acest sezon 10 victorii din 10 posibile şi este tot mai aproape de un nou titlu mondial. El ar putea să devină campion mondial dacă va câştiga următoarele două curse.

Următoarea etapă a Motomondialului de viteză va avea loc duminică, în Cehia, la mai puțin de o săptămână după ce Marc Marquez a câștigat Marele Premiu de la Indianapolis. Anul trecut, pe circuitul de la Brno, din pole-position a plecat britanicul Cal Crutchlow, însă Marquez a câştigat cursa în fața altor doi spanioli, Dani Pedrosa, de la Repsol Honda, și Jorge Lorenzo, de la Yamaha.

Duelul cu Lorenzo a fost unul dintre cele mai frumoase din 2013. Marquez era lider în clasamentul general și datorită victoriei a făcut încă un pas către obiectivul său de a deveni campion mondial la MotoGP la vârsta de doar 21 de ani.

Wenn Sie die Kapseln lida kaufen wollen, dann sind Sie genau richtig.

Primele antrenamente înainte de Marele Premiu al Cehiei se vor desfașura vineri de dimineaţă, iar calificările sunt programate pe 16 august.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑