Mirel Rădoi a dezvăluit ce scria pe biletul pe care i l-a trimis lui Varela, în minutul 65 al meciului cu Astra



013 августа 2015

 

**VIDEO** Mirel Rădoi a dezvăluit ce scria pe biletul pe care i l-a trimis lui Varela, în minutul 65 al meciului cu Astra

VIDEO Astra – Steaua 2-0. Campioana a pierdut miercuri seara la Giurgiu și a ieșit de pe podium, la capătul unui meci plin de erori de arbitraj în defavoarea ei. Mirel Rădoi a încercat să salveze măcar o remiză și a făcut după pauză schimbări ofensive. La una dintre ele i-a transmis lui Varela un bilet, dezvăluind după meci ce scria în el.

Rădoi l-a scos pe Tahar și l-a introdus pe pe Tudorie, la 1-0, iar la 2-0, în minutul 65, Iancu i-a luat locul lui Guilherme. Nou intratul în echipa Stelei s-a dus imediat la Varela și i-a dat un bilet pe care îl trimisese de pe margine Rădoi.

Căpitanul Stelei a refuzat după joc să spună ce scria în bilet, dar a făcut-o Mirel Rădoi, la conferința de presă. Antrenorul a spus: “Pe bilet era sistemul în care schimbasem și atunci trebuia să le transmit cât mai repede jucătorilor. Îmi era greu să țip la fiecare în parte și normal era să dau formula în care noi schimbasem și am preferat să schimbăm din 4-2-3-1 în 3-4-1-2. Era singura posibilitate de a le transmite tuturor jucătorilor.”




Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑