Șumudică înțelege supărarea Stelei, după 0-2 cu Astra: ”Au făcut gălăgie, cum aș fi făcut și eu!”



013 августа 2015

 

**VIDEO** Șumudică înțelege supărarea Stelei, după 0-2 cu Astra: ”Au făcut gălăgie, cum aș fi făcut și eu!”

VIDEO Astra – Steaua 2-0. Campioana a pierdut miercuri seara la Giurgiu, după o partidă în care a avut trei goluri anulate eronat și după meci oficialii Stelei au cerut scoaterea din arbitraj a lui Sebastian Colțescu. Antrenorul Astrei, Marius Șumudică, a recunoscut la conferința de presă de după partidă că ar fi făcut la fel, dacă ar fi fost în situația steliștilor.

Șumudică a vorbit mai întâi despre play-off-ul Europa League, unde atât Steaua cât și Astra sunt calificate. Tehnicianul formației din Giurgiu l-a lăudat pe Rădoi, căruia îi dorește calificarea în grupele celei de-a doua competiții continentale.

“Mie îmi pare rău pentru eliminarea Stelei de la Belgrad. Eu am vorbit cu el înainte de meci, este un băiat deosebit, este un antrenor bun, un antrenor care poate să crească, este la început de meserie. Este un băiat care știe să vorbească, chiar dacă toată lumea spunea că n-are bac-ul. Cum poți să fii atât de deștept dacă n-ai bac-ul? Probabil că nu l-a făcut pentru că s-a ocupat mai mult de fotbal. Dar să știți că este un băiat inteligent. Și din punctul ăsta de vedere poți să ai o discuție cu el.

Pe cuvântul meu de onoare, eu le doresc să se califice. Eu îmi doresc să meargă și Steaua mai departe și Astra să meargă mai departe, pentru că e spre binele fotbalului românesc.”, a spus Șumudică.

Analizând disputa de miercuri și evoluția Stelei, tehnicianul a declarat: “Steaua astăzi chiar ne-a pus probleme. Este o echipă bună. O echipă care are jucători buni. Poate să te bată oricând. Noi astăzi am avut și noroc, am înțeles că au fost și dezavantajați, asta este. Au făcut gălăgie pe acolo, am văzut că țipa domnul Argăseală, probabil cum aș fi făcut și eu, era foarte vehement.”


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑