Încă două momente discutabile în Astra - Steaua. Guilherme şi Budescu n-au fost eliminați



013 августа 2015

 

**VIDEO** Încă două momente discutabile în Astra - Steaua. Guilherme şi Budescu n-au fost eliminați

Sebastian Colţescu a fost protagonistul meciului dintre Astra şi Steaua, pe care echipa antrenată de Marius Şumudică l-a câştigat cu 2-0. Arbitrul craiovean a anulat trei goluri roş-albaştrilor, dar a avut şi alte decizii controversate în timpul partidei de la Giurgiu.

În afara golurilor anulate, Colţescu a greşit la alte două faze care ar fi putut schimba soarta jocului. La ambele, ar fi trebuit să acorde cartonaş roşu, câte unul de fiecare parte.

În prima repriză, în minutul 42, brazilianul Guilherme a avut o intrare foarte dură asupra conaţionalului său Fernando Boldrin. Fundaşul stânga stelist s-a dus cu talpa direct pe glezna adversarului său, un fault pentru care fostul jucător al Petrolului trebuia să fie eliminat.

Cu toate acestea, Colţescu a considerat că nu se impune acordarea unui cartonaş roşu, iar Guilherme a scăpat doar cu un avertisment, astfel că egalitatea numerică s-a păstrat.

Un alt moment controversat s-a petrecut cu 20 de minute înainte de finalul meciului. Constantin Budescu a încercat să ajungă la o pasă lungă, dar portarul roş-albaştrilor, Valentin Cojocaru, a fost mai rapid şi a prins mingea. Cu toate acestea, "decarul" giurgiuvenilor nu s-a oprit din alergare şi l-a lovit cu palma peste faţă pe tânărul goalkeeper stelist, care a căzut ca secerat.

În ciuda infracţiunii evidente, Colţescu a păstrat şi de această dată cartonaşul roşu în buzunar, iar Budescu a primit doar un galben.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑