Sergiu Morari se va bate din nou cu Roman Zîbin. Când va avea loc marele duel



013 сентября 2016
Foto: canal3.md
Sergiu Morari va lupta la Tallinn pentru a-şi apăra centura de campion mondial la K-1 în categoria de 77 de kilograme, versiunea K.O.K. Luptătorul moldovean va împărţi pumni şi picioare cu estonianul Roman Zîbin pe 17 septembrie la gala K.O.K.
Cei doi sportivi s-au mai întâlnit în ring în decembrie a anului trecut, iar Morari s-a impus la limită, într-un duel foarte tensionat.
"Unele lucruri le-am îmbunătățit. Unele elemente, care erau mai slabe, m-am străduit să le ridic. Ne aşteptăm la o luptă grea. Firesc, într-un fel, deoarece nu e normal să te gândeşti la o luptă uşoară", a spus luptătorul K-1, Sergiu Morari. 
"Responsabilitatea este mare şi dorim să luăm centura. O să ne luptăm acasă la Zîbin. Evident că publicul îl va susţine şi pentru a contracara asta muncim foarte mult", a declarat antrenorul Ştefan Cârlig. 
La gala de la Tallinn ţara noastră va fi reprezentată și de un alt sportiv. Vitalie Matei se va bate cu Mirkko Moisar, de asemeni din Estonia, într-un superfight în limitele categoriei de până la 71 de kilograme.
"Cand lupți departe de casă e oarecum altă situație. Dar, oricum, noi suntem pregătiţi! Acasă, peste hotare, nu contează. Suntem luptători şi ne luptăm unde avem posibilitatea şi unde ne propunem", a spus luptătorul Vitalie Matei.
"Ambii luptători vor avea adversari de calibru. Vitalie se va întâlni cu vedeta din Estonia, Mirkko Moisar. Roman Zîbin este un luptător bun, cu un caracter de fier. Sergiu nu va avea viaţă uşoară cu el", a spus preşedintele FEA, Dorin Damir. 
Morari şi Matei vor lipsi astfel de la Gala K.O.K. de la Chişinău, ce este programată pentru 1 octombrie şi se va desfăşura la Sala Polivalentă din capitală.
Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑