Lituania – Anglia 0-3. Oaspeţii au terminat grupa E cu punctaj maxim



013 октября 2015

 

**VIDEO** Lituania – Anglia 0-3. Oaspeţii au terminat grupa E cu punctaj maxim

Anglia a reușit campania perfectă! 10 victorii din 10 posibile! Trupa lui Roy Hodgson a câștigat la scor contra Lituaniei și confruntarea de la Vilnius. Englezii au avut prima ocazie, dar fostul stelist Arlauskis a evitat golul la șutul lui Kane, ajutat și de bară.

Duelul dintre cei doi a continuat și cu același rezultat. Totuși, oaspeții au deschis scorul în minutul 29: cu ajutorul unei devieri, Barkley a înscris pentru a doua oară în tricoul naționalei.

Lituania a avut imediat ocazia egalării, dar Butland a respins la execuția lui Spalvis. În loc de 1-1, a fost însă 0-2! De această dată, Kane a fost cel ajutat de bară și din Arlauskis mingea a ajuns în poartă în minutul 35.

Anglia și-a continuat ofensiva în partea secundă! Kane a ratat o ocazie uriașă! Ultimul gol al întâlnirii a fost semnat de Oxlade-Chamberlain. Mijlocașul lui Arsenal și-a trecut în cont reușita cu numărul 5 la națională!

Anglia s-a impus cu 3-0 în fața Lituaniei și speră acum să repete parcursul Spaniei de la Euro 2012. Calificați cu punctaj maxim, ibericii au câștigat titlul european!

Lituania (4-2-3-1): Arlauskis - Fredgeimas, Mikuckis, Klimavicius, Andriuskevicius (Vaitkunas 82) - Panka, Zulpa - Novikovas (Petravicius 63), Slivka, Chernykh - Spalvis (Matulevicius 86)

Antrenor: I. Pankratjevas

Anglia (4-1-4-1): Butland - Walker, Jones, Jagielka, Gibbs - Shelvey - Oxlade-Chamberlain, Lallana (Alli 67), Barkley (Townsend 73), Vardy - Kane (Ings 59)

Antrenor: R. Hodgson

></p>                    </div>
                                    <div class=

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑