Adevăratul motiv pentru care Jose Mourinho a fost la Kiev, la meciul Ucraina - Spania



013 октября 2015

 

**VIDEO** Adevăratul motiv pentru care Jose Mourinho a fost la Kiev, la meciul Ucraina - Spania

Jose Mourinho a urmărit din tribună meciul Ucraina - Spania, din preliminariile Euro 2016, iar managerul lui Chelsea a avut un obiectiv clar atunci când a decis să asiste la partida disputată la Kiev.

Potrivit cotidianului AS, tehnicianul portughez a dorit să-l urmărească pe Andriy Yarmolenko, jucătorul celor de la Dinamo Kiev, al cărui contract se încheie la finalul acestui sezon şi care se află pe lista lui Chelsea.

Atacantul de 25 de ani, despre care în trecut s-a spus că s-ar fi aflat şi pe lista Barcelonei, este monitorizat şi de Lazio, care ar putea să încerce să-l transfere în ianuarie.

Integralist în partida cu Spania, Yarmolenko a făcut un joc bun, care probabil l-a convins pe Mourinho să facă o ofertă în perioada următoare, în ciuda faptului că Ucraina a pierdut cu 1-0 şi a ratat şansa de a se califica direct la Euro.

În acelaşi timp, lusitanul a profitat de ocazie pentru a-i vedea la lucru pe jucătorii din naţionala Ucrainei care joacă la Dinamo Kiev, următorul adversar al lui Chelsea în Liga Campionilor.

De asemenea, în naţionala iberică au fost convocaţi trei jucători de la campioana Angliei, însă doar doi dintre aceştia au fost titulari - Fabregas, care a ratat un penalty, şi Azpilicueta.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑