Tricolorii şi-au fixat un obiectiv măreţ pentru Euro: "E mai puţin important cum vom face asta"



013 октября 2015

Tricolorii şi-au fixat **un obiectiv măreţ** pentru Euro:

16 ani se vor împlini vara viitoare de la singura calificare a tricolorilor în sferturile campionatului european - eliminată de Italia în 2000, România are şanse mari să treacă de grupe la turneul final din Franţa. Primele două poziţii din fiecare grupă şi patru dintre cele şase echipe care termină pe locul trei vor merge mai departe la Euro 2016.

"Ideea e simplă: trebuie să ieşim din grupe. Eu îmi doresc şi ne propunem să ieşim din grupă. Pentru mine, e mai puţin important cum se va desfăşura acest lucru", a spus Răzvan Raţ, în cadrul emisiunii Euro Fotbal, la Digi Sport.

"Va fi greu să ieşim, foarte greu, dar noi o să luptăm. Avem şansele noastre, avem o şansă bună, suntem un grup minunat şi de ce să nu credem în noi. O să mergem acolo cu speranţe de a trece grupa", a spus şi Florin Andone, într-o intervenţie telefonică, în cadrul aceleiaşi emisiuni.

Singurul din lotul actual care a jucat la ultimul Euro în 2008, Raţ, îi poate avea alături la anul şi pe alţi foşti colegi încă aflaţi în activitate, dar ieşiţi momentan din circuitul naţionalei - Marica, Săpunaru sau Mutu.

"Vârsta nu joacă şi nici numele. Joacă doar eficienţa şi ceea ce faci tu pe teren", a adăugat căpitanul naţionalei.

Aflat în lotul actual, Moţi a fost şi el prezent la Euro 2008, însă nu a prins niciun minut.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑