Burleanu, mesaj pentru Pițurcă? ”Jucătorii sunt încântați de noua atmosferă. Se simte o detensionare!”



 

Burleanu, mesaj pentru Pițurcă? ”**Jucătorii sunt încântați de noua atmosferă.** Se simte o detensionare!”

Răzvan Burleanu crede că o victorie cu Irlanda de Nord ar fi sinonimă cu prezența la Euro 2016, dar și că tricolorii vor rămâne favoriți la calificare chiar dacă nu-i vor învinge pe britanici vineri seară. În schimb, a dezvăluit că este încântat de atmosfera actuală de la lot.

Naționala de fotbal a României va disputa vineri seară, 14 noiembrie, de la ora 21:45, contra Irlandei de Nord, cel mai important meci al acestui an, cel care va stabili reprezentativa care va termina anul pe primul loc al Grupei F.

Partida România - Irlanda de Nord este programată vineri, 14 noiembrie, de la ora 21:45, pe Arena Naţională, în Grupa F a preliminariilor EURO 2016.

Fazele VIDEO vor putea fi urmărite pe digisport.ro și pe m.digisport.ro, imediat după terminarea jocului, când meciul va fi transmis în premieră pe Digi Sport 1.

></strong></span></p><p><strong>Răzvan Burleanu</strong>, președintele <strong>Federației Române de Fotbal</strong>, a fost prezent la antrenamentul oficial al tricolorilor, dinaintea confruntării cu nord-irlandezii, nu înainte de a răspunde întrebărilor primite din partea reprezentanților mass-media.<br><br><em><strong>”Atmosfera de la echipa națională este foarte bună în acest moment, se simte o detensionare. Apoi, aș vrea să remarc prezența lui Mircea Lucescu în cantonamentul naționalei, un element de normalitate, greu de petrecut în trecut.</strong></em><br><br><em><strong>Una peste alta, jucătorii sunt încântați de noua atmosferă de la lot”</strong></em>, a spus Burleanu, cu trimitere evidentă spre vechiul mandat prezidat de către Victor Pițurcă.</p><p>Șeful de la Casa Fotbalului a reiterat ideea că o victorie ar fi sinonimă pentru tricolori cu accesul la turneul final de peste doi ani, într-o proporție covârșitoare, dar și că nimic nu va fi pierdut în cazul oricărui alt rezultat.<br><br><em><strong>”Obiectivul asumat este acela de a câștiga meciul cu Irlanda de Nord, care ne duce pe primul loc al grupei și care ne va ajuta să vedem calificarea de pe primul loc. Ar fi extraordinar să ne prindă iarna cu 10 puncte în cont și primul loc în grupă. Dar, nu este nimic de pierdut și dacă nu învingem”</strong></em>, a mai spus Burleanu la conferința de presă ad-hoc, organizată la Mogoșoaia.</p><p><span style=Clasament Grupa F

></p>                    </div>
                                    <div class=

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑