Tecău vrea să părăsească Turneul Campionilor cu un succes. ”Mereu l-am învins pe Lindstedt”



 

**VIDEO** Tecău vrea să părăsească Turneul Campionilor cu un succes. ”Mereu l-am învins pe Lindstedt”

Horia Tecău își va încheia aventura la Turneul Campionilor într-un meci împotriva fostului său coechipier, Robert Lindstedt. Tecău și Jean Julien Roger vor încerca să obțină prima victorie în Grupa A în fața cuplului format din Robert Lindstedt și din Lukasz Kubot - vineri, într-un meci transmis ÎN DIRECT la Digi Sport 2.

Alături de Jean Julien Rojer, Horia Tecău a pierdut şi al doilea meci de la Turneul Campionilor, în faţa fraţilor Bryan şi nu mai are nicio şansă de calificare în semifinale (DETALII AICI și VIDEO).

Chiar fostul său coechipier, Robert Lindstedt, i-a oprit românului drumul spre penultimul act, după ce a câştigat, împreună cu Lukasz Kubot şi al doilea meci din grupă, împotriva perechei Peya/Soares.

Tecău vrea totuşi să îşi încheie aventura de la Londra cu o victorie - joacă împotriva lui Lindstedt, care este deja calificat în semifinale. Suedezul nu a câştigat până acum niciodată împotriva lui Tecău.

”Am reușit să-l înving de fiecare dată. N-au fost meciuri ușoare. Am jucat împotriva lui la Paris și a fost un meci disputat.

Este important pentru noi, după două meciuri foarte disputate, în care am avut de fiecare dată șanse mari să câștigăm, să ne impunem în acest ultim duel din grupe”, a spus Tecău, în EXCLUSIVITATE la Digi Sport.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑