Harvick, în finala NASCAR de pe Homestead. Patru piloți luptă pentru titlu



**Harvick, în finala NASCAR de pe Homestead.** Patru piloți luptă pentru titlu

Kevin Harvick a câștigat etapa NASCAR Sprint Cup din Phoenix și s-a calificat în marea finală de pe Homestead.

Jeff Gordon s-a clasat al doilea, însă nu a fost suficient pentru ca multiplul campion să obțină calificarea între cei mai buni 4 din campionat. O altă victimă importantă a fost Carl Edwards, cotat cu o șansă foarte bună la titlu înaintea play-off-ului.

Harvick a condus 264 de tururi din totalul de 312. Cursa a fost întreruptă de 12 ori cu steag galben și o dată cu steag roșu, după coliziunea dintre Kyle Busch și Clint Bowyer. Aceasta a fost cea de-a patra victorie a lui Kevin Harvick din ultimele 5 disputate în Sprint Cup, pe ovalul din Phoenix.

Podiumul i-a avut în componență pe Harvick, Gordon și Matt Kenseth. Pentru marea finală de pe Homestead doar 4 piloți păstrează șanse la titlu: Kevin Harvick, Denny Hamlin, Joey Logano și Ryan Newman. Fiecare se bazează pe câte 5000 de puncte în clasamentul general. Cel care va obținea cea mai bună clasare în cursă va deveni campion.

Etapa Sprint Cup din Miami va putea fi urmărită duminică, de la ora 22:00, în direct și în exclusivitate pe Digi Sport 2.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑