Naţionala Braziliei a făcut spectacol la Istanbul, iar echipa lui Guus Hiddink a pierdut amicalul cu Mexic



Foto: au.eurosport.com

Naţionala Braziliei a făcut spectacol la Istanbul în amicalul cu Turcia. Selecţionata Carioca a învins cu 4-0, iar Neymar, care şi-a trecut în cont o dublă, a fost aplaudat la scenă deschisă de fanii prezenţi pe legendara arenă, Ataturk. Într-o altă partidă amicală, Olanda a pierdut partida cu Mexic, scor 2-3.

Brazilia a obţinut a cincea victorie consecutivă de la revenirea pe bancă a lui Carlos Dunga. Naţionala Selecao s-a impus cu 4-0 în meciul amicalul cu Turcia, disputat la Istanbul.

Eroul partidei a fost Neymar, care a reuşit o dublă, astfel că starul celor de la Barcelona a ajuns la 42 de goluri marcate pentru naţională în 59 de selecţii, la doar 22 de ani. Celelalte două goluri ale oaspeţilor au fost înscrise de Willian şi Kaya în propria poartă.

Olanda nu poate trece de pasa neagră în care se află, după revenirea lui Guus Hiddink. "Portocala mecanică" a pierdut amicalul de pe Asterdam Arena cu Mexic, scor 2-3. Carlos Vela a deschis scorul în minutul 8, iar olandezii au restabilit echilibrul pe tabelă la începutul reprizei secunde prin Wesley Snejder, care a înscris un un şut senzaţional din afara careului.

Mexicanii au marcat încă două goluri prin acelaşi Vela şi Javier Hernandez, iar Dailey Blind a redus din diferenţă, stabilind scorul final.

Vicecampioana Mondială, Argentina a învins la Londra, Croaţia cu 2-1. "Pumele" au fost conduse în minutul 11, după golul lui Anas Sharbini, însă până la final au reuşit să întoarcă rezultatul. Mai întâi, Cristian Ansaldi a egalat în minutul 49, iar Lionel Messi a adus victoria echipei sale după ce a înscris din penalty.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑