"Tricolorii" vor juca sâmbătă cu o naţională formată din patru fotbalişti profesionişti



foto: blog.sportaddict.ro

"Tricolorii" vor juca sâmbătă cu o naţională formată din antrenori de fitness, elevi, pietrari şi ingineri. Naţionala Liechtensteinului are în lot doar patru fotbalişti profesionişti, iar cel mai tânăr evoluează chiar la Atletico Madrid.

Pentru meciul cu Moldova din preliminariile Euro-2016, selecţionerul naţionalei Liechtenstein-ului, Rene Pauritsch a convocat 25 de jucători. Dintre aceştia doar patru sunt legitimaţi la cluburi profesioniste.

Cel mai valoros fotbalist al Liechtensteinului este legitimat la FC Aarau, Sandro Wieser. Alţi trei jucători profesionişti din lot sunt atacantul de doar 18 ani, Dennis Salanovic, care evoluează la echipa de tineret al clubului Atletico Madrid, fundaşul Olkay Gur de la Gaziantepspor şi portarul Cengiz Bicer de la formaţia turcă Goztepespor.

Ceilalţi fotbalişti sunt amatori. De exemplu, Vinzenz Flatz este încă elev, iar pentru a face deplasarea în Moldova a avut nevoie de permisiunea mamei sale. Atacantul Mathias Christen este antrenor de fitness, iar Yves Oehri este de profesie pietrar. În lotul Liechtensteinului mai sunt ingineri şi tehnicieni în diferite domenii.

Conform site-urilor de specialitate întreg lotul naţionalei Liechtensteinului valorează aproximativ 3 milioane de euro, de aproape patru ori mai puţin decât cel al Moldovei.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑