Monfils și Ivanovic conduc în clasamentul din IPTL, cu echipa Indian Aces



013 декабря 2014

 

**VIDEO** Monfils și Ivanovic conduc în clasamentul din IPTL, cu echipa Indian Aces

Gael Monfils și Ana Ivanovic au adus o nouă victorie pentru Micromax Indian Aces. Meciurile de la International Premier Tennis League continuă și sâmbătă, la Digi Sport 2.

Etapa din International Premier Tennis League, găzduită de Dubai, a adus un nou duel spectaculos între  Micromax Indian Aces și Manila Mavericks. Fabrice Santoro l-a învins cu 6-3 pe Mark Philippoussis.

La mai puțin de 24 de ore după succesul cu Novak Djokovic, Jo-Wilfried Tsonga nu a putut câștiga și cu Gael Monfils. A fost 6-2 pentru conaționalul său, care s-a impus cu prețul unei accidentări.

“Tsonga a făcut aseară un meci foarte bun, foarte intens. Știam că este puțin oboist și am profitat de acest lucru.”, a declarat Monfils.

Și în meciul de simplu feminin Aces au avut câștig de cauză. Ana Ivanovic a învins-o cu 6-3 pe Kirsten Flipkens: “Nu este ușor, dar este amuzant. Și Dubaiul este un oraș grozav.”

Nestor și Tsonga au adus singura reușită pentru Manila Mavericks. Perechea de dublu a redus proporțiile scorului, dar cei de la Indian Aces s-au bucurat la final. Sunt primii în clasament, cu 8 victorii din 11 dispute.

Al doilea meci al zilei de la International Premier Tennis League le-a adus victoria celor de la Singapore Slammers, în faţa gazdelor din Emirate, cu 23-21. Thomas Berdych a făcut diferenţa pentru câştigători, după ce s-a impus în setul împotriva numărului 1 ATP, Novak Djokovic.

Şi mai interesant a fost însă meciul de fete. Daniela Hantuchova conducea cu 4-0 pentru Slammers, după un joc excelent împotriva Carolinei Wozniacki. Royals a schimbat-o pe daneză cu Kristina Mladenovic, dar Hantuchova a fost prea puternică şi s-a impus cu 6-1.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑