Lecția de defensivă. Olympiacos și Unics Kazan au câștigat în Euroligă!



013 декабря 2014

 

**VIDEO** Lecția de defensivă. Olympiacos și Unics Kazan au câștigat în Euroligă!

Olympiacos şi-a asigurat primul loc în grupa D din Euroligă, după victoria reuşită acasă, în faţa celor de la Steaua Roşie Belgrad, în aceeași seară în care Unics Kazan a câştigat clar ultimul meci de pe teren propriu jucat în grupa A, contra lui Zalgiris Kaunas.

Olympiacos şi-a asigurat primul loc în grupa D din Euroligă, după victoria reuşită acasă, în faţa celor de la Steaua Roşie Belgrad.

Sârbii au terminat primul sfert cu un avans de patru puncte, însă la jumătatea meciului mai aveau doar două. Ultimul sfert a fost unul nebun - grecii au anulat avantajul de 6 puncte al oaspeţilor si au reusit sa se impuna cu 64-59.

Spanoulis şi Sloukas au reuşit fiecare câte 12 puncte pentru Olympiacos. Grecii au opt victorii din nouă meciuri în Euroligă. Steaua Roşie îşi va disputa locul secund în grupă în ultima etapă, atunci când va primi acasă replica lui Laboral Vitoria.

Unics Kazan a câştigat clar ultimul meci de pe teren propriu jucat în grupa A, contra lui Zalgiris Kaunas.

Baschetbaliştii ruşi au terminat în avantaj minim primul sfert, 20-19, însă la pauza mare lituanienii au trecut in fata, cu două puncte. În sfertul secund, grecul Zisis a oferit imaginea serii, după ce s-a accidentat când încerca o recuperare ofensivă.

Zalgiris a reuşit doar opt puncte în cel de-al treilea sfert, astfel ca Unics s-a impus in final cu 73-60. Ambele echipe vor încerca calificarea în Top 16 în ultima etapă.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑