Vremuri MINUTATE pentru galactici. Real Madrid, prima in Spania, a batut-o pe Almera: Ronaldo a inscris o dubla



013 декабря 2014
 width=
Dupa ce au stabilit un nou record, continua sa-l faca mai bun. Real Madrid a invins-o pe Almeria cu 4 la 1 si a prelungit seria de victorii consecutive pana la 20. In acelasi timp, in campionatul Frantei lupta pentru titlu se acutizeaza.

 

Real a venit aseara in vizita la formatia Almeria, care niciodata nu s-a clasat mai sus de locul 8 in Primera. Isco a marcat un gol frumos, iar gazdele au raspuns prin reusita formidabila a lui Verza. 

 

Doar 3 minute a durat echilibrul pe tabela de scor. Bale a inscris cu o lovitura de cap, pe final de repriza. In partea secunda Almeria a avut o sansa imensa de egalare. Gazdele au obtinut un penalty, pe care, insa, Verza l-a ratat. Real a pedepsit gazdele pentru ocazia irosita, pe final de meci. Cristiano Ronaldo a inscris de 2 ori si a stabilit rezultatul de 4 la 1. Trupa lui Carlo Ancelotti conduce in Spania cu 39 de puncte, fiind urmata de Barcelona, cu 34, si de Atletico, formatie ce are 32 de puncte la activ. Urmaritoarele galacticilor au insa cu un meci mai putin jucat. Tot aseara in campionatul Frantei, Lyon a batut-o, acasa, pe Caen, scor 3 la 0. Lacazette a reusit o dubla. 

 

Lyon ocupa locul 3 in campionat, la un punct in spatele gruparii PSG si la doua in spatele liderului Marseille. Acestea din urma au cate un meci rezerva.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑