Reacții diferite ale antrenorilor din Liga 1, după aflarea adversarilor de la Euro: ”N-avem nicio șansă!”



013 декабря 2015

 

**VIDEO** Reacții diferite ale antrenorilor din Liga 1, după aflarea adversarilor de la Euro: ”N-avem nicio șansă!”

România și-a aflat adversarele pe care le va avea la Euro 2016, în Grupa A, iar reacțiile antrenorilor din Liga 1 sunt diferite. Dacă Mihai Stoichiță crede că am picat într-o grupă accesibilă, Marius Șumudică spune că n-avem nicio șansă cu Franța.

Antrenorul liderului din Liga 1, Marius Șumudică, este convins că tricolorii vor avea parte de meciuri foarte grele la turneul final din vara viitoare.

”Cu Franța, o echipă bună, cred că nu avem nicio șansă. Ca să fiu sincer, cu Franța nu cred că putem emite pretenții, cu tot respectul pentru cei care se află la conducerea Federației, a echipei naționale. Franța este una dintre primele echipe din lume la ora actuală.

Despre celelalte, Elveția este o echipă foarte bună și de aceea cred că presiunea pe noi o să fie la meciul cu Albania”, a spus antrenorul Astrei.

În schimb, Mihai Stoichiță, antrenorul Petrolului, are o altă opinie.

”Este o grupă ușoară, foarte accesibilă. Albania și Elveția sunt două echipe care ne sunt la îndemână. Cu Franța o să fie mai greu , dar dacă te sperii de Elveția și de Albania nu este în regulă”, a zis Stoichiță. 

Și Mircea Rednic, antrenorul lui Dinamo, este convins că primul loc este amanetat de Franța, dar că România are șanse reale pentru locul doi.

”Zic că ne batem pentru locul al doilea din grupă, cu Elveția. Este o onoare pentru noi că deschidem balul, pentru că cei mai importanți oameni din fotbal, politicieni și președinți de țări vor fi prezenți la acest meci, așa că sper să ne prezentăm cât mai bine”, a spus Rednic.

Printre posibilii componenți ai naționalei, care vor face parte din lotul de 23 de jucători pentru Euro 2016, se află și Constantin Budescu.

”Este o grupă dificilă, cu trei echipe foarte bune, dar totuși este bine că vom juca cu Franța meciul de deschidere. Sper din tot sufletul să fiu acolo, va însemna foarte mult pentru mine.

Grupa nu este una accesibilă, este chiar foarte grea. Bine, toate echipele care vor fi la Euro sunt valoroase, deci nu există grupe ușoare”, a spus și Budescu.

 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑