Toulon – Leinster 24-9. Prima victorie în Champions Cup pentru deţinătoarea trofeului



013 декабря 2015

 

**Toulon – Leinster 24-9.** Prima victorie în Champions Cup pentru deţinătoarea trofeului

Campioana Europei, Toulon, a reușit prima victorie în actuala ediție a Champions Cup, la primul meci pe teren propriu. Leinster, semifinalistă ediția trecută, e aproape eliminată, având trei înfrângeri în trei meciuri.

Johnny Sexton a pus primele puncte pe tabelă pe Stade Mayol, cu două lovituri de pedeapsă în minutele 3 și 5, dar replica gazdelor a venit în minutul 10, când Steffon Armitage a marcat primul eseu al disputei, transforamt de Eric Escande.

Scorul pauzei, 10-9 pentru Toulon, a fost stabilit după două lovituri de pedeapsă transformate de Escande, în minutul 20, respectiv Sexton, în minutul 23.

Leinster a avut două inferiorități numerice în primele 60 de minute, și dacă la cea din prima repriză a scăpat fără puncte primite, în a doua Escande a mai adus 6 puncte echipei sale cu două lovituri de pedeapsă, în minutele 44 și 53. Mijlocașul la grămadă al lui Toulon a devenit cel mai bun marcator al meciului, 14 puncte, cu încă o penalitate, în minutul 66.

Scorul final, 24-9, l-a stabiliat Steffon Armitage în minutul 79, cu al doilea eseu din această partidă. Astfel, deținătoarea trofeului face primele 4 puncte, și are și o restanță, cu Bath, amânată de pe 15 noiembrie. Leinster rămâne cu zero puncte și îi e aproape imposibil să mai câștige grupa din care mai fac parte Wasps și Bath, sau să termine pe doi cu un număr foarte mare de puncte.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑