Fotbalistul brazilian Diego Maradona Petriagi este în probe la FC ”Veris”



 

Primul antrenament in Moldova al fotbalistului Diego Maradona. Tzul din Brazilia a legendarului argentinian este in probe la clubul Veris.


Diego Maradona a avut astazi primul sau antrenament in Modova. Tizul din Brazilia al legenadrului fotbalist argentinian se afla in probe la echipa Veris din Stauceni. Deocamdata, profesionalismul de care a dat dovada mijlocasul in varsta de 25 de ani nu i-a convins pe antrenori si conducerea clubului ca merita recrutat.

Doar numele il au in comun legendarul atacant argentinian Diego Armando Maradona si mai putin cunoscutul mijlocas brazilian Diego Petriagi Maradona. Cei doi se para ca nu au nici rude comune. Altfel, Petriagi nu ar mai fi ajuns in Moldova.

Diego Maradona Petriagi, Fotbalist: «Tatal meu a fost microbist inrait. Eu m-am nascut in 1988, iar anterior, in 86 Maradona a cucerit Cupa Mondiala. De aceea, tata a decis sa ma numeasca in cinstea argentinianului. Oriunde as merge, in toate cluburile sunt intrebat daca acesta este numele meu adevarat. Deja am obosit sa le explic. Tatal meu este un fan al lui Diego Maradona. De aceea asa ma cheama. Pe fratii mei ii cheama Michelle Platini si Roberto Ravelino».

Deocamdata conducerea clubului Veris nu se grabeste sa incheie un contact cu Diego Petriagi Maradona. Acesta este deocamdata in probe. In schimb, Sheriff Tiraspol a semnat un contract cu brazilianul in varsta de 26 de ani Hernandes Dias Luza. Iar golkeeperul croat Viekoslav Tomich a fost recrutat de echipa azera Hazar-Lenkorane. Portarul moldovean Serghei Pașcenco este gata sa-l inlocuiasca pe Tomich. In clubul Sheriff, moldoveanul va putea juca alaturi de fratele lui.
 

Источник – TV7


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑