EXCLUSIV Raţ, încântat de transfer: "Rayo joacă un fel de tiki-taka şi asta mi se potriveşte"



014 февраля 2014

 

**VIDEO EXCLUSIV** Raţ, încântat de transfer:

Răzvan Raţ şi-a găsit echipă, după despărţirea de West Ham. Internaţionalul român a semnat cu Rayo Vallecano şi va evolua în Primera Division până la finalul acestui sezon.

Raţ poate debuta la Rayo chiar împotriva Barcelonei sâmbătă, de la ora 21:00, în direct la Digi Sport 1.

"N-a fost nimic greu până la urmă, a fost un lucru care s-a întâmplat destul de spontan, ca să zic aşa. Soluţia Rayo a apărut de ceva timp. Am fost în discuţii cu mai multe cluburi şi am fost încântat să aleg Rayo Vallecano, pentru că vreau să încerc şi Primera Division, să văd cum e şi în Spania", a declarat Răzvan Raţ, în EXCLUSIVITATE pentru Digi Sport. 

Referitor la posibilitatea de a debuta la noua echipă sâmbătă, chiar împotriva Barcelonei, Raţ a declarat: "Sper ca actele să fie în regulă până mâine, pentru a fi înregistrat şi a fi în regulă din toate punctele de vedere. Voi vedea dacă pot să fiu pe bancă cel puţin"

Fundaşul român este convins că Rayo se poate salva de la retrogradare, deşi ocupă penultimul loc din Primera, la 4 puncte de Granada, prima formaţie care se află deasupra liniei.

"Cu siguranţă este o presiune, este presiune pentru că este o situaţie care nu este deloc roză. Nu suntem foarte departe să zic aşa de locul 12, unde este Elche, care are 25 de puncte. Sunt 5 puncte diferenţă, deci două victorii legate ar fi două guri de aer de care am avea nevoie. Orice se poate întâmpla, încă mai sunt meciuri", a mai spus Raţ.

Acesta a mai afirmat că stilul de joc al noii sale echipe i se potriveşte de minune.

"Din câte ştiu, Rayo Vallecano este o echipă care are posesie şi care, într-adevăr poate n-are avut cele mai bune rezultate, dar la capitolul posesie stă foarte bine, ceea ce este îmbucurător pentru mine. Este o echipă care joacă un fel de, să zicem tiki-taka, un fotbal scurt cu pase scurte, nu cu pase lungi. Pe mine asta mă bucură, pentru că am jucat foarte mult la Şahtior cam în acelaşi stil şi cred că mi se potriveşte", a încheiat Raţ.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑