Sânmărtean va debuta azi la Steaua, LIVE la Digi Sport 1: "Am venit să-i ajut pe fani să se bucure de fotbal"



014 февраля 2014

 

**Sânmărtean va debuta azi la Steaua,** LIVE la Digi Sport 1:

Ziua cea mare a sosit - Lucian Sânmârtean ar putea debuta astăzi în tricoul Stelei, împotriva Chiajnei, în direct la Digi Sport 1, de la ora 20:30. Aşteptările de la el sunt mari, iar mijlocaşul abia aşteaptă să-i mulţumească pe suporterii campioanei.

Toţi fanii grupării din Ghencea vor fi cu ochii pe ultima achiziţie, care va debuta în echipa lui Reghecampf. Cel mai probabil, Sânmărtean va fi introdus pe teren în partea a doua a meciului.

"Steaua e echipa cea mai bună, Steaua trebuie să aibă mereu fani, nu cred că ţine de achiziţionarea mea sau a altui jucător. Aici nu te aşteaptă nimeni. La Steaua, ori faci performanţă, ori nu faci, aici dai măsura calităţii în funcţie de randamentul pe care îl ai. Jocurile vor demonstra asta şi le aştept", a declarat Lucian Sânmărtean, pentru Digi Sport.

Mijlocaşul adus de la Vaslui e gata să dea totul pe teren pentru a-i cuceri pe fanii campioanei.

"Am venit să fac performanţă, am venit să câştigăm trofee, am venit să-i ajutăm pe fani să se bucure de fotbalul pe care îl vom face pe teren", a fost mesajul lui Sânmărtean pentru fanii campioanei.

Partida Steaua - Concordia Chiajna va fi transmisă ÎN DIRECT pe Digi Sport 1, de la ora 20:30. Fazele VIDEO vor putea fi văzute în timp real pe digisport.ro, dar și pe telefonul mobil, la adresa m.digisport.ro.

 


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑