Surpriză la Mastersul de la Monte Carlo. Novak Djokovic şi-a încheiat evoluţia în runda a doua



Surpriză de proporţii la Mastersul de la Monte Carlo! Campionul din anul trecut şi liderul clasamentului mondial al tenisului masculin, Novak Djokovic, a fost eliminat de cehul Jiri Vesely, care ocupă locul 55 în ierarhia ATP. Tenismanul sârb este abia la a doua înfrângere în acest an.

Novak Djokovic şi-a încheiat evoluţia încă în runda a doua a turneului de serie Masters de la Monte Carlo. Cehul Jiri Vesely a fost o barieră de netrecut pentru câştigătorul de anul trecut. Principalul favorit a pierdut primul set cu 4-6, însă a revenit şi s-a impus în actul secund cu 6-2.

Tenismanul sârb nu a continuat însă jocul bun și în setul decisiv, iar Vesely a câștigat cu 6-4.

Aceasta este prima oară după aproape 3 ani când sârbul pierde primul meci disputat într-un turneu. Ultima oară s-a întâmplat în mai 2013, la Mastersul de la Madrid, atunci când a pierdut în faţa bulgarului Grigor Dimitrov.

În runda a treia la Monte Carlo s-a calificat şi Rafael Nadal. Spaniolul, care este al cincelea cap de serie, a dispus cu un dublu 6-3 de slovenul Aljaz Bedene, care reprezintă Marea Britanie.

Într-o altă partidă canadianul Milos Raonic l-a eliminat după un joc tensionat pe Pablo Cuevas din Uruguay cu 7-5, 2-6, 7-6.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑