"Am venit ca un rege şi plec ca o legendă". Ibrahimovic se va despărți de PSG la finele acestui sezon



foto simbol: delinquentidelpallone.it
Zlatan Ibrahimovic va părăsi clubul Paris Saint-Germain la finalul sezonului în curs. Superstarul suedez a anunţat pe o reţea de socializare că va juca astăzi ultimul său meci pentru PSG.
Ibra-Cadabra a scris următorul mesaj: ”Am venit ca un rege şi plec ca o legendă.”
În partida cu Nantes, Ibrahimovic are nevoie de două goluri pentru a depăşi recordul all-time al campionatului Franţei, deţinut de argentinianul Carlos Bianchi. Acesta a marcat 37 de goluri, în sezonul 1977-78.
Ibrahimovic evoluează la Paris Saint-Germaine din 2012. În ultimii patru ani, el a câştigat cu gruparea franceză 11 trofee. În această perioadă el a avut şi unele ieşiri nervoase, una din ele chiar în acest an. Ibrahimovic a rămas nemulţumit de arbitraj în partida cu Bordeaux şi a declarat atunci că Franţa nu merită să aibă o astfel de echipă precum PSG.
Deocamdată, superstarul suedez nu a anunţat unde îşi va continua cariera de fotbalist. În luna martie, însă, el confirmase că are oferte de la cluburi din Premier League. Presa britanică a scris atunci că Ibrahimovic va semna cu Manchester United.
Pe de altă parte, ziariştii din Italia au scris că Ibra ar putea reveni la AC Milan.
Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑