Proteste MASIVE în afara arenelor, scandal și pe terenul de fotbal!



 

Brazilia a învins aseară Croaţia, cu 3 la 1, în meciul de deschidere a Campionatului Mondial. La finalul partidei, antrenorul Niko Kovac a pus tunurile pe arbitrii japonezi pe care îi acuză că au avantajat gazdele.

Brazilienii au înscris toate golurile în primul meci de la Cupa Mondială. În minutul 11, Marcelo a marcat în propria poartă şi a devenit primul jucător al naţionalei Selecao care reuşeşte această CONTRAperformanţă la un turneu final. Bucuria croaţilor a durat 18 minute. Neymar a restabilit egalitatea până la pauză.

În minutul 71 a avut loc cea mai controversată fază a meciului. Arbitrul japonez, Nishimura a dictat penalty după un fault INEXISTENT în careul croaţilor. Neymar şi-a trecut în cont dubla, iar scorul final de 3 la 1 a fost stabilit de Oscar, în prelungiri. După meci, antrenorul Croaţiei a acuzat dur arbitrajul, adăugând că turneul final se transformă într-un circ. Kovac a luat foc imediat după penalty-ul acordat împotriva echipei sale.

Meciul de deschidere a fost urmărit, cu sufletul la gură, de sute de suporteri adunaţi în orăşelul fotbalistic din Piaţa Marii Adunări Naţionale din capitală.

Spectacolul continuă și astăzi, cu o reeditarea finalei mondiale de acum 4 ani.
În aceste momente, Spania joacă împotriva Olandei, în cel mai aşteptat meci din faza grupelor.

Источник – Canal 3


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑