Andorra a venit în Moldova doar cu jucători amatori! "Obiectivul nostru este să ţinem cât mai mult de minge"



014 августа 2013

 

Andorra a venit în Moldova doar cu jucători amatori în lot! "Obiectivul nostru este să ţinem cât mai mult de minge", a declarat selecţionerul Andorrei, Koldo Alvarez, care s-a pregătit pentru acest meci şi cunoaşte cei mai buni jucători moldoveni.

Deşi nu are niciun jucător profesionist în lotul actual, naţionala Andorrei se poate lăuda cu un fotbalist legendar pe banca tehnică. Selecţionerul echipei este fostul portar al naţionalei şi a lui Atletico Madrid, Koldo, care în 2003, a fost desemnat cel mai bun fotbalist din Andorra din ultimii 50 de ani.

Primul lucru care l-a făcut Koldo în Moldova, i-a întrebat pe jurnalişti despre echipa de start a Moldovei. De partea cealaltă, jucătorii au declarat că meciul de la Chişinău va fi un antrenament înainte de partidele din preliminarii cu Turcia şi Olanda.

"Am venit aici să jucăm un meci internaţional. Pentru noi nu este doar un simplu meci amical. Vrem să ne pregătim cât mai bine de meciurile oficiale", susţine căpitanul Andorrei, Oscar Sonejee.

"Moldova joacă bine şi va domina jocul. După logică, Moldova va avea o posesie mai mare decât Andorra. Obiectivul nostru este să împiedicăm adversarul să-şi impună jocul", spune selecţionerul Andorrei, Koldo Alvarez.

Amicalul dintre Moldova şi Andorra se va juca în această seară, cu începere de la ora 20:00, pe stadionul Zimbru din Chişinău. 

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑