Fanii Stelei pot fi liniștiți. Sânmărtean, pe teren cu Pandurii și Ludogorets



014 августа 2014

 

**VIDEO** Fanii Stelei pot fi liniștiți. Sânmărtean, pe teren cu Pandurii și Ludogorets

Valeriu Argăseală a dezvăluit că în urma unei discuții pe care a avut-o cu Lucian Sânmărtean, mijlocașul l-a asigurat că va fi pe teren la meciul cu Ludogorets.

Steaua va disputa săptămâna viitoare prima manșă din turul play-off-ului de calificare în grupele UEFA Champions League, dar roș-albaștrii riscau să nu poată alinia cea mai bună formulă de echipă la ora manșei I contra bulgarilor de la Ludogorets.

Lucian Sânmărtean a fost nevoit să părăsească terenul după numai 12 minute în partida retur cu Aktobe. Problemele jucătorului sunt unele destul de delicate. Acesta a suferit o fractură a unui cartilagiu de la una dintre coaste, afecțiune care din păcate nu poate fi tratată prin imobilizare cu ghips. Pur și simplu, în aceste situații contează doar modul cum reacționează organismul, fiind nevoie să dispară durerile pentru ca jucătorul să se poată antrena și juca normal.

Steaua - Ludogorets se va juca marți, 19 august, pe Arena Naţională, de la ora 21:45, şi va fi transmis ÎN DIRECT la Digi Sport 1, precum și pe site-ul nostru, digisport.ro, și pe versiunea de mobil, m.digisport.ro, EXCLUSIV pentru abonații rețelei de internet ai RCS-RDS.

Fazele VIDEO vor fi în timp real pe digisport.ro, dar şi pe mobil, pe m.digisport.ro.

Valeriu Argăseală, președintele executiv al Stelei, a lămurit, într-o intervenție telefonică ÎN DIRECT, găzduită de emisiunea ”Fotbal Club” de la Digi Sport, care mai este situația medicală a lui Sânmărtean.

”Sânmărtean a avut parte de o accidentare puțin atipică, dar este evident că recuperarea sa evoluează bine. În urmă cu două zile am vorbit cu el și mi-a zis să stau liniștit pentru că va fi pe teren la meciul cu Ludogorets și chiar la cel cu Pandurii, dar aici rămâne să se consulte cu antrenorul”, a spus Argăseală la Digi Sport.


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑