PLANURI MĂREŢE! Şapte judocani moldoveni vor evolua la Campionatul European



014 сентября 2016
Foto:moldovasport.md
Şapte judocani moldoveni vor evolua la Campionatul European pentru juniori până la 21 de ani. Sportivii sunt pe ultima sută de metri a pregătirilor dinaintea competiţiei ce va avea loc în oraşul spaniol Malaga.
Judocanii noştri au obiective mari pentru Europene.
"Conform nivelului şi ierarhiei europene şi judecând după cum au participat băieţii, vrem minimum 2 medalii. M-aş bucura să obținem două medalii cu un titlu de campion european", a spus antrenorul, Veaceslav Bacal.
"Mă aştept la un rezultat binemeritat. Pentru asta am muncit o vară întreagă cu prietenii mei şi antrenorul. Am avut o pregătire destul de bună, destul de serioasă. Regimul a fost sctrict", a menţionat judocanul, Ion Mihailov.
Potrivit antrenorilor lotului național, Denis Vieru şi Mihai Doncilă au cele mai mari şanse să cucerească medalii.
"Sunt convins, încrezut în mine şi rezultatul va fi unul bun. Acum decurge ultima etapă, ultimele antrenamente pentru susţinerea formei. O să depindă tot de ziua când o să mă lupt, cum o să ma simt", a relatat judocanul Denis Vieru.
Ministerul Tineretului şi Sportului a alocat aproape 200 de mii de lei pentru deplasarea lotului naţional la Campionatele Europene.
La acest turneu vor evolua 460 de sportivi din 43 de ţări.
Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑