Rugbystul violent poate fi suspendat pe viață. Și victima riscă sancțiuni



014 октября 2014

 

**VIDEO** Rugbystul violent poate fi suspendat pe viață. Și victima riscă sancțiuni

Gestul de nedescris comis chiar pe terenul de rugby i-ar putea aduce chiar și suspendarea pe viață lui Ben Flower, jucătorul lui Wigan Warriors.

Duminică, la meciul dintre Wigan Warriors și St Helens, din finala Superligii engleze de Rugby, Flower l-a trimis direct la spital pe Lance Hohaia, după ce l-a lovit pe nepregătite cu pumnul în figură în timpul unei faze de joc. Deși adversarul său a căzut din prima lovitură și nu reacționa nici măcar pentru a se apăra, galezul lui Wigan s-a năpustit din nou asupra lui și i-a mai aplicat un pumn.

Agresorul va fi suspendat cel puțin 6 luni, potrivit britanicilor de la The Telegraph, care notează că ar putea primi chiar o interdicție pe viață, deși e mai puțin probabil un astfel de verdict. Cele mai mari șanse sunt pentru o suspendare până în aprilie sau până în vara lui 2015.

Neo-zeelanezul Hohaia a fost și el propus pentru o suspendare de un meci, pentru provocarea incidentului. În prealabil, avusese o intervenție cu umărul asupra lui Flower, cu antebrațul ridicat.

St Helens a câștigat meciul cu 14-6.

PROGRAMUL COMPLET al canalelor Digi Sport

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑