Cosmin Olăroiu nu vrea acum la națională: ”Sunt gata să-mi duc la capăt contractul!”



014 октября 2014

 

Cosmin Olăroiu **nu vrea acum** la națională: ”Sunt gata să-mi duc la capăt contractul!”

Cosmin Olăroiu pune zvonurile care-l dădeau plecat de la Al-Ahli pe presa arabă și spune că nu ia deloc în calcul o despărțire de actuala sa echipă. De menționat că presa din Emirate a anunțat luni că Pițurcă va semna cu Al Ittihad.

Zvonurile privind iminenta despărțire a lui Victor Pițurcă de echipa națională, după meciul de marți, 14 octombrie, de la Helsinki, dintre Finlanda și România sunt iar de actualitate.

Președintele Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, a spus că de data aceasta forul de la Casa Fotbalului nu va mai fi luată prin surprindere și că există variante de înlocuire a actualului selecționer în cazul în care acesta va accepta oferta arabilor de la Al Ittihad.

Cele mai uzitate nume pentru a prelua prima reprezentativă, în cazul unei demisii a lui Victor Pițurcă, sunt Ladislau Boloni și Cosmin Olăroiu.

Boloni a spus, într-o intervenție la Digi Sport, că ar fi de acord să preia naționala, dar n-a vrut să comenteze prea mult pe acest subiect, din cauza prieteniei puternice care-l leagă de fostul său coleg de la Steaua (DETALII AICI și VIDEO).

În schimb, Olăroiu a lăsat de înțeles în presa arabă, citată de ziare.com, că nu se pune problema să preia acum naționala României, pentru că mai are un an de contract cu Al-Ahli.

”Sunt gata să-mi duc la capăt contractul cu Al-Ahli și am încrederea că pot scoate echipa din această perioadă. Am avut două oferte în vară pe care le-am refuzat pentru a rămâne la Al-Ahli”, a declarat Olăroiu în presa arabă.

Olăroiu dă vina pe jurnaliștii din Emirate pentru toate aceste zvonuri. ”Această informație a fost preluată de presa din România, care cita presa din Emirate. Mai multe ziare arabe au scris că plec, iar românii au preluat știrea”, a conchis Olăroiu.

4 milioane de euro este salariul pe care îl primește Olăroiu în Emirate

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑