&FOTO Lacrimi de fericire. Arda Turan a plâns după ce a aflat că Turcia este la Euro 2016!



014 октября 2015

 

**VIDEO&FOTO** Lacrimi de fericire. Arda Turan a plâns după ce a aflat că Turcia este la Euro 2016!

VIDEO Turcia - Islanda 1-0. Finalul partidei de pe ”Konya Buyukșehir” a fost dramatic. După ce au marcat golul victoriei cu două minute înainte de final, turcii au așteptat cu sufletul la gură finalul partidei dintre Letonia și Kazakhstan, pentru a afla dacă merg direct la Euro.

Imediat cum arbitrul Gianluca Rocchi a pus capăt partidei de la Konya, fotbaliștii turci s-au adunat în centrul de la mijlocul terenului și au așteptat un semn din Letonia. Oaspeții conduceau cu 1-0 din minutul 65, prin golul marcat de Kuat, dar finalul părea la ani lumină în inimile turcilor.

În momentul în care au aflat că s-au calificat direct la Euro, fiind echipa cu cel mai bun punctaj dintre toate ocupantele locurilor trei din preliminarii, bucuria turcilor a fost una fără margini. Emoțiile i-au copleșit pe elevii lui Fatih Terim iar Arda Turan a început să plângă.

Fotbalistul celor de la Atletico Madrid și-a potolit cu greu lacrimile. Erau lacrimi de fericire pentru o calificare ce părea pierdută la un moment dat.

Cum arată urnele la tragerea la sorţi pentru Euro 2016. Capii de serie şi "Grupa morţii" pentru România 

 

VIDEO:

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑