Lui Tade nu-i priește la Steaua. Atacantul s-a accidentat în cantonament. ”Problemă mai veche”



014 октября 2015

 

**VIDEO** Lui Tade nu-i priește la Steaua. Atacantul s-a accidentat în cantonament. ”Problemă mai veche”

Gregory Tade (29 de ani) nu are deloc parte de liniște de când a venit la Steaua. Golgheterul Ligii 1 din sezonul precedent a pierdut primul 11 iar acum s-a mai și accidentat în mini-cantonamentul pe care echipa l-a efectuat săptămâna trecută la Săcele.

Cu o zi înaintea amicalului cu FC Viitorul, scor 0-1, Tade a simțit dureri la tendonul lui achile și a ieșit din sesiunea de pregătire. Francezul a devenit indisponibil pentru o perioadă pe care oficialii Stelei o doresc a fi cât mai scurtă.

”Tade, deocamdată, este accidentat. În cantonament, la Brașov, a simțit o durere la tendon. Din ce am înțeles, este o problemă mai veche a lui și sperăm ca, în cel mai scurt timp, să se recupereze”, a spus Nicolae Dică, antrenorul secund al roș-albaștrilor într-o conferință de presă.

Chiar dacă nu a impresionat în tricoul campionilor și a intrat în dizgrația finanțatorului, Mirel Rădoi are mare încredere în Tade. Antrenorul neoficial al Stelei a și explicat forma mai slabă a vârfului de atac.

”Cel mai afectat este el. Nu este la forma de anul trecut, dar este nevoie de răbdare. Gregory este un tip serios, dar trece printr-un moment dificil. A venit după accidentare, a făcut doar șase zile de cantonament cu CFR și după aceea a jucat cu Viitorul în campionat.

Apoi, a venit la Steaua, dar a stat la început mai mult pe drumuri. La Trencin a jucat după un singur antrenament cu echipa, apoi au fost meciurile din preliminariile Champions League și Europa League, meciuri din trei în trei zile.

Este greu atât din punct de vedere fizic, dar și mental. Faptul că este atacant și că nu marchează este esențial, deși face efort, aleargă pentru echipă, crează spații”, a spus Rădoi.

17 meciuri a bifat Tade până acum în tricoul Stelei, formație pentru care a marcat două goluri.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑