A demarat noul sezon al Euroligii de Baschet: Cele mai incendiare meciuri ale primei etape



014 октября 2016
sursa: gazzettaobjects.it
Campioana în exerciţiu a Euroligii de baschet, ŢSKA Moscova, a pornit ca din tun în noul sezon. În prima etapă a competiției continentale gruparea rusă s-a impus în deplasare în faţa lui Galatasaray Istanbul, scor 109-84.
Cel mai bun marcator al partidei a fost Nando de Colo de la moscoviți, cu 24 de puncte acumulate, dar cel mai frumos ”coş” a reușit de Nikita Kurbanov.
Într-un alt meci din prima etapă formația italiană Emporio Armani din Milano a învins la limită pe teren propriu pe Maccabi Tel-Aviv. Echilibrul a fost aproape constant și pauza mare scorul a fost egal, 44-44, până la urmă milanezii impunându-se cu 99-97. Ricky Hickman de la Emporio Armani şi Joe Alexander de la Maccabi au făcut spectacol reuşind și câte un ”coş” extraordinar.
Ţrvena Zvezda a scăpat ca printre degete victoria în meciul de la Belgrad cu gruparea turcă Darussafaka Doguz Istanbul. Gazdele au condus la pauza mare cu 44-30, însă în ultimele două sferturi echipa din Turcia a reușit să răstoarne scorul şi s-a impus în final cu 73-70.
 
Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑