Sub privirile lui Dinu Gheorghe, Rapid a pierdut amicalul disputat cu Chiajna, 0-2



 

**VIDEO** Sub privirile lui Dinu Gheorghe, Rapid a pierdut amicalul disputat cu Chiajna, 0-2

Concordia și Rapid au profitat de pauza competițională și au jucat un amical la Chiajna, câștigat de echipa lui Marius Șumudică, scor 2-0.

Ilfovenii au început tare și au marcat ambele goluri în primele 10 minute ale întâlnirii. După doar 8 minute, Concordia a deschis scorul prin autogolul lui Savin, care și-a introdus balonul în proprie poartă din careu, deși nu era presat de niciun adversar.

Imediat, Chiajna a punctat iar, de această dată prin Bucurică, care a prins un voleu extraordinar, fără nicio șansă pentru Drăghia.

Meciul a fost unul deschis, Rapid a avut și ea câteva șanse de gol, însă în repriza secundă singurul aspect notabil este că ambele echipe au rămas cu un om mai puțin pe teren, Dăruială și Purece fiind eliminați.

La Chiajna au fost prezenți Dinu Gheorghe (viitorul președinte al giuleștenilor), dar și Valerii Moraru, finanțatorul clubului din Giulești.

Concordia: Matache - Dyulgerov, Bagarik, Lovin, R. Martins, Bucurică, Brelic, Serediuc, Boldrin, Pena, Dina

Rapid: Drăghia - Savin, Mera, Dăruială, M. Stoica - Al. Dan, Rui Miguel - Cojocnean, Amendora, Buş - Ciolacu. În repriza a doua, au mai evoluat Kikas, Milinceanu, Claudiu Herea şi Martin.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑