Burleanu a identificat cauzele eșecului de la U21: ”Diferența dintre două sisteme”



 

**VIDEO** Burleanu a identificat cauzele eșecului de la U21: ”Diferența dintre două sisteme”

VIDEO România U21 - Danemarca U21 0-3. Președintele Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, a identificat cauzele eșecului pe care l-au obținut tricolorii mici în preliminariile pentru Euro 2017.

”Cu toții suntem dezamăgiți de acest eșec, dar acest rezultat scoate în evidență o echipă foarte bună a acestei grupe. De departe cred că Danemarca va fi echipa care va câștiga, dar este de remarcat și diferența dintre două sisteme, cel românesc și cel danez. Un sistem danez pe care am încercat să-l aprofundăm destul de mult”, a spus Burleanu.

Pe lângă dezamăgirea venită în urma rezultatului contra danezilor, Răzvan Burleanu are motive de îngrijorare pentru viitorul primei reprezentative. După Europeanul din Franţa, naţionala lui Anghel Iordănescu va începe campania de calificare la Campionatul Mondial din 2018. România face parte din Grupa E şi se va lupta cu Danemarca, Armenia, Kazakhstan, Muntenegru şi Polonia.

”Un alt lucru care trebuie să ne dea de gândit e că întâlnim Danemarca în campania de calificare pentru Euro 2018. Le-am transmis jucătorilor să trateze cu mai multă determinare meciul cu Țara Galilor, astfel încât să merite să joace la prima echipă.”

Meciul amical de fotbal dintre Italia şi România, care va avea loc marţi, 17 noiembrie, la Bologna, va fi precedat de un minut de reculegere în memoria victimelor din clubul bucureştean Colectiv. De asemenea, componenţii naţionalei României vor evolua în această partidă cu banderole negre la braţ.

Preşedintele federaţiei nu consideră că Dulca este responsabil pentru eşecul tineretului din partida de la Giurgiu, cu Danemarca.

”Are de dus acest mandat la bun sfârșit și nu vreau să se înțeleagă că mesajul meu e critic la adresa lui Dulca. Totuși, să nu uităm că i-au lipsit doi jucători, Filip și Ivan, care sunt la echipa mare”, a conchis Burleanu pentru Digi Sport. 

Andrei Ivan şi Steliano Filip nu au jucat cu Danemarca. Cei doi au fost chemaţi la prima reprezentativă şi vor fi în lotul lui Anghel Iordănescu pentru amicalul cu Italia.

Foto: prosport.ro

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑