Echipa Germaniei a revenit în ţară: "Gândurile noastre sunt alături de victime şi familiile lor"



 

**VIDEO** Echipa Germaniei a revenit în ţară:

Jucătorii naţionalei Germaniei au aterizat la Frankfurt, la 12 ore după încheierea amicalului de pe Stade de France. "Au fost momente de coşmar, dar am trecut cu bine peste ele", a declarat, la sosire, preşedintele federaţiei germane.

Fotbaliştii germani au avut o noapte lungă după amicalul cu Franţa. Autorităţile au declarat stare de urgenţă după atentatele de la Paris, iar jucătorii campioanei mondiale s-au refugiat la vestiare până când au fost evacuaţi în siguranţă.

Delegaţia germană a revenit în ţară la 12 ore de la sfârşitul partidei de pe Stade de France.

"Trebuie să subliniez că sunt foarte mândru de modul în care echipa s-a comportat aseară după aceste evenimente. Când întoarcerea la hotel a fost întârziată din cauza incidentelor din Paris, jucătorii au aşteptat calm la vestiare împreună cu alte 60-70 de persoane", a spus preşedintele interimar ale DFB, Reinhard Rauball.

"Al doilea lucru pe care vreau să-l remarc este că jucătorii naţionalei Franţei nu au părăsit stadionul decât atunci când am putut pleca şi noi. A fost un gest de solidaritate pe care l-am apreciat", a mai precizat oficialul.

La meci a asistat şi preşedintele Franţei, Francois Hollande, împreună cu ministrul de Externe german, până când mai multe explozii s-au auzit în afara stadionului.

"Toate gândurile noastre sunt cu victimele şi cu familiile lor", a declarat team managerul Oliver Bierhoff.

Unii dintre jucătorii campioanei mondiale au trimis mesaje pe reţelele de socializare, imediat după revenirea în Germania.

"Am ajuns în siguranţă în Germania! După o noapte şocantă în Paris, gândurile noastre sunt alături de toţi cei afectaţi în atacuri", a scris Gundogan pe Facebook.

"Condoleanţele mele sincere pentru toţi cei afectaţi de atacurile de seara trecută. Tocmai am aterizat în siguranţă în Germania", a postat Jerome Boateng, pe Twitter.

Tot pe Twitter a trimis un mesaj şi Mats Hummels: "Înapoi în Germania! Incredibil ce s-a întâmplat ieri. Lumea e întoarsă pe dos în acest moment. Gândurile mele sunt alături de cei care au pierdut pe cineva iubit".

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑