Jari Matti Latvala a abandonat raliul din Ţara Galilor din cauza unui accident



Foto: worldrallyblog.com

Jari Matti Latvala a suferit un accident în timpul raliului din Ţara Galilor. El a fost aproape să se răstoarne cu maşina în timpul unui viraj. În urma incidentului a fost nevoit să abandoneze competiţia.

Campionul Mondial în exerciţiu, Sebastian Ogier și-a păstrat poziția de lider în raliul din Ţara Galilor după 13 probe speciale, desfășurate în cea de-a doua zi a cursei.

Francezul şi-a mărit avansul faţă norvegianul Kris Meeke, la 30,5 secunde. Pe locul trei se află deocamdată un alt norvegian Andreas Mikkelsen.

Pe locul patru este Otto Tanak din Estonia, care l-a devansat pe Dani Sordo şi are un avans de 8,2 secunde faţă de acesta. Poziția a șasea este ocupată de către australianul Hayden Paddon.

Raliul se va încheia duminică. Pe parcursul zilei se vor desfăşura ultimele şase probe speciale. Competiţia din Ţara Galilor este ultima etapă a campionatului Mondial.

Sebastien Ogier are deja asigurat titlul mondial, iar Wolkswagen a câştigat pentru al treilea an consecutiv titlu la constructori.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑