Keşeru, în topul ineficienţei întocmit de UEFA, după ratările din ultimele două meciuri din grupele EL



014 декабря 2014

 

**VIDEO** Keşeru, în topul ineficienţei întocmit de UEFA, după ratările din ultimele două meciuri din grupele EL

Claudiu Keşeru a stabilit un record în Europa League, în meciul cu Aalborg de la Bucureşti, câştigat cu 6-0 de Steaua. Atunci, atacantul campioanei a reuşit cel mai rapid hat-trick din istoria competiţiei, după ce a marcat de trei ori în numai 12 minute.

Vârful de 28 de ani a ajuns însă, între timp, la cifre de neinvidiat pentru un golgheter, după ratările incredibile din meciul retur împotriva campioanei Danemarcei, dar şi din disputa decisivă cu Dinamo Kiev.

VIDEO CU RATĂRILE LUI KEŞERU DIN DANEMARCA

Într-un clasament întocmit de site-ul oficial al UEFA, stelistul e al doilea când vine vorba de şuturi care nu au prins cadrul porţii, cu zece tentative în cele şase meciuri din Grupa J. Primul, după acest criteriu, este mijlocaşul lui Guingamp, Claudio Beauvue (12). La egalitate cu elevul lui Gâlcă se află doi coechipieri de la Wolfsburg, Perisic şi De Bruyne.

Keşeru are şi zece şuturi pe poartă şi patru goluri înscrise în faza grupelor. De asemenea, internaţionalul român a fost blocat în două rânduri şi nu a trimis niciodată mingea în bară.

Constantin Budescu este şi el printre fotbaliştii care au ratat de multe ori ţinta în acest sezon. Are nouă şuturi care nu le-au pus probleme portarilor adverşi, dar şi şase mingi trimise pe spaţiul porţii.

Topul jucătorilor cu cele mai multe şuturi în afara cadrului porţii:

1. Claudio Beauvue - 12
2. Claudiu Keşeru - 10
3. Ivan Perisic - 10
4. Kevin De Bruyne - 10
5. Ibrahima Traore - 10

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑