EXCLUSIV Varela n-a trecut peste șocul eliminării: "Dacă făceam egal la Aalborg nu mai era atâta presiune"



014 декабря 2014

 

**VIDEO EXCLUSIV** Varela n-a trecut peste șocul eliminării:

VIDEO Steaua-Dinamo Kiev 0-2. Steaua şi-a luat adio de la primăvara europeană după 0-2 pe Arena Naţională cu Dinamo Kiev. Pentru fundașul Fernando Varela, momentul în care s-a jucat calificarea a fost însă cu un meci în urmă, în Danemarca, unde Steaua a cedat la limită.

Într-un interviu exclusiv acordat pentru Digi Sport, apărătorul în vârstă de 27 de ani a rememorat: "Da, cred că la Aalborg s-a pierdut calificarea. Dacă făceam egal acolo, cred că era altfel aici, nu mai aveam atât de multă presiune".

Internaţionalul din Insulele Capului Verde a dezvăluit cât de greu le este elevilor lui Costel Gâlcă să treacă peste ratarea sezonului european: 

"Dezamăgitor, pentru că în Champions League nu ne-am calificat cu Ludogorets, după care în Europa League nu ne am calificat. Toată lumea era suparaă că nu ne-am calificat.

Nu au fost contraziceri, nu au avut niciun fel de problemă jucătorii, dar numai că suntem supărați că nu mergem mai departe", a mai spus jucătorul lui Costel Gâlcă.

Varela este titular de drept la Steaua în acest sezon. El a jucat 13 meciuri în Liga 1, toate ca titular, dar și alte 5 meciuri în Europa League, după ce a fost titular în 6 meciuri din preliminariile UCL. Fernando Varela a fost achiziționat în 2013, de la FC Vaslui. 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑