Juve - Sampdoria 1-1. Liderul, piedică pe teren propriu, după 25 de victorii la rând!



014 декабря 2014

**VIDEO** Juve - Sampdoria 1-1. Liderul, piedică pe teren propriu, după 25 de victorii la rând!

După 25 de victorii consecutive acasă, record all-time pentru Serie A, Juventus a obţinut doar o remiză cu Samdoria, scor 1-1, genovezii confirmând că sezonul foarte bun pe care îl au.

În mod ironic, seria fantastică a bianconerilor a fost întreruptă de Manolo Gabbiadini, jucător pe care Sampdoria îl deţine în coproprietate cu actuala campioană a Italiei.

Atacantul echipei lui Sinisa Mihajlovic a marcat în minutul 51, după ce a fost introdus pe teren la pauzp, reuşita lui anulând avantajul iniţial al gazdelor, adus de Patrice Evra.

Fundaşul stânga francez a deschis scorul în minutul 12, cu o lovitură de cap bine plasată, după un corner executat foarte bine de Claudio Marchisio. A fost primul gol reuşit de fostul căpitan al lui Manchester United în tricoul lui Juventus.

Fără Pirlo, pe care Massimiliano Allegri l-a lăsat pe bancă, liderul din Serie A îşi putea dubla avantajul prin Marchisio, blocat de Sergio Romero, sau Paul Pogba, care a trimis peste din poziţie favorabilă.

Partea a doua a început cu o nouă ocazie a gazdelor, ratată de Roberto Pereyra. Aproape imediat, Gabbiadini a şutat superb din marginea careului şi a restabilit egalitatea.

Acelaşi jucător a fost aproape de a reuşi dubla şi de a aduce o victorie neaşteptată pentru Sampdoria, cu cinci minute înainte de final, dar Buffon a intervenit providenţial.

Ultima oară când Juventus nu a reuşit să câştige un meci pe teren propriu în campionat a fost în etapa a 37-a din sezonul 2012/13, Cagliari obţinând de asemenea o remiză, scor 1-1.

Sampdoria rămâne însă o sperietoare pentru "Bătrâna Doamnă", fiind ultima echipă care s-a impus pe Juventus Stadium, pe 6 ianuarie 2013. De atunci, torinezii obţinuseră 32 de victorii şi 2 egaluri. 

Juventus (4-3-1-2): Buffon - Lichtsteiner, Bonucci, Ogbonna, Evra - Vidal, Marchisio, Pogba - Pereyra (Coman 78) - Tevez (Giovinco 87), Morata (Llorente 71)

Antrenor: M. Allegri

Sampdoria (4-3-1-2): Romero - Cacciatore, Gastaldelo, Romagnoli, Regini - Rizzo, Palombo, Obiang (Duncan 83) - Krticic (Gabbiadini 46) - Eder, Okaka (Bergessio 73)

Antrenor: S. Mihajlovic

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑