Angers - Bordeaux 1-1. Revelația Ligue 1 continuă să surprindă: 5 etape la rând fără eșec



014 декабря 2015

 

**VIDEO** Angers - Bordeaux 1-1. Revelația Ligue 1 continuă să surprindă: 5 etape la rând fără eșec

Nou-promovata Angers a ajuns la cinci etape la rând fără eşec după 1-1 cu Bordeaux şi rămâne principala urmăritoare pentru campioana PSG.

Angers rămâne a doua în Franţa şi după etapa a 18-a. Bordeaux a ratat prima mare ocazie la șutul lui Khazri (18), respins de Butelle.
Replica revelaţiei din Ligue 1 a venit doar un minut mai târziu, când Carrasso s-a opus (19). Bordeaux a deschis scorul prin Diego Rolan, cu cinci minute înainte de finalul primei reprize (40). Angers a salvat un punct tot cu o lovitură de cap. Romain Thomas a profitat de eroarea lui Carrasso și a marcat al doilea gol în acest sezon (83).

Bordeaux a ajuns la 13 meciuri consecutive fără victorie, în deplasare, unde nu a mai bătut pe nimeni din martie. Nou-promovata este pe locul secund, la egalitate cu Monaco.

ECHIPELE

Angers: Butelle - Angoula, Traore, Thomas, Andreu - N'Doye, Saiss, Mangani (Karanovic, 60) - Sunu (Bouka Moutou, 78), Ketkeophomphone, Abdoul Camara (Capell, 60)
Antrenor: Stephane Moulin

Bordeaux: Carrasso - Biyogo Poko, Guilbert, Yambere, Contento - Plasil, Traore, Maurice-Belay (Vada, 79) - Rolan (Laborde, 79), Crivelli (Ambrose, 90+3), Khazri
Antrenor: Willy Sagnol

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑