Internaţionalul englez Jermain Defoe a fost prezentat cu mare fast la FC Toronto (VIDEO)



 

Jermain Defoe a fost prezentat cu mare fast la FC Toronto, echipă cu care a semnat un contract pe patru ani. Internaţionalul englez va debuta însă la formaţia canadiană abia în martie, când va începe campionatul în MLS. Până atunci, fotbalistul va continua să joace la Tottenham, sub formă de împrumut.

"Am să mă întorc la Tottenham să ajut echipa. Aşa a fost înţelegerea. După asta, voi reveni aici şi voi arăta tot ce pot cu multă dedicaţie", a spus Jermain Defoe.

Potrivit presei britanice, transferul lui Jermain Defoe i-a costat pe cei de la FC Toronto zece milioane de euro. Contractul a fost semnat pe o perioadă de patru ani, în care englezul va încasa câte 100 de mii de euro săptămânal.

"Nu este atât de uşor să pleci din oraşul natal, să laşi o echipă la care ai jucat nouă ani. Dar am fost primit bine aici şi deja mă simt foarte bine. Mă simt ca acasă", a mia spus atacantul echipei FC Toronto. 

Fotbalistul, în vârstă de 31 de ani, a jucat la Tottenham între anii 2004-2008 şi din 2009 până în prezent. Acesta a mai trecut pe la formaţiile Bournemouth, West Ham, Portsmouth şi a adunat 534 de meciuri, în care a marcat 220 goluri. Alături de Defoe, la Toronto a ajuns şi internaţionalul american Michael Bradley, care în ultimii doi ani a jucat la AS Roma.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑