Surpriză în Cupa Angliei, Manchester City a remizat cu o echipă din liga a doua valorică



 

06.01.2014 10:31

Arsenal Londra îi nivelează pe toţi în Cupa Angliei. Tunarii au învins aseară cu 2 la 0 formaţia Tottenham şi s-au calificat în şaispre-zecimile competiţiei. Un jucător de la Arsenal nu a ezitat să-şi ironizeze adversarii.

Atacantul echipei Arsenal Theo Walcott s-a accidentat în partida cu Tottenham, dar i-a evervat la culme pe suporterii celor de la Tottenham Londra. Aflat într-o targă, Walcott i-a arătat fanilor formaţiei adverse, folosindu-şi degetele, scorul din acel moment - 2 la 0. Suporterii lui Tottenham au început să-l huiduie şi să arunce mai multe obiecte în direcţia acestuia. Rezultatul de 2 la 0 aşa şi a rămas până la fluierul final. Santi Cazorla a deschis scorul în minutul 31, iar încă un gol a fost marcat de Tomas Rosicky în repriza secundă.

O altă partidă din runda a treia a Cupei Angliei s-a încheiat cu un rezultat surprinzător. Manchester City a remizat cu 1 la 1 meciul cu Blackburn Rovers, care evoluează în liga a doua valorică. Cetăţenii au primit golul egalizator după o greşeală comisă de portarul român Costel Pantilimon. Soarta calificării în şaisprezeceimile turneului se va decide pe 14 ianuarie în partida de la Manchester. Tot aseară în Campionatul Spaniei Atletico a câştigat cu 1 la 0 duelul cu Malaga. Meciul a fost marcat şi de o simulare ruşinoasă. Fundaşul echipei Malaga Weligton a luat mingea în mână şi l-a lovit cu ea în stomac pe jucătorul lui Atletico Rogriguez. Apoi tot Weligton s-a prăbuşit pe gazon, sugerând că ar fi fost lovit de adversarul său. Madrilenii împart primele două locuri în clasament cu Barcelona, care a învins astăzi Elche.

Источник – PrimeTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑