Real nu a mai întors un 0-2 din 1993. Atunci a făcut-o împotriva unei echipe din liga a doua



 

**VIDEO** Real nu a mai întors un 0-2 din 1993. Atunci a făcut-o împotriva unei echipe din liga a doua

Real Madrid va încerca să evite o eliminare prematură din Cupa Spaniei, trofeu pe care l-a câştigat în sezonul trecut, în meciul din această seară cu Atletico Madrid, care va fi transmis ÎN DIRECT pe Digi Sport 1, de la ora 21:00, dar și pe digisport.ro și m.digisport.ro, doar pentru abonații rețelei de internet ai RCS-RDS.

Cele mai importante faze VIDEO vor fi redate în timp real pe digisport.ro, precum și pe m.digisport.ro.

Tradiţia nu este însă de partea echipei antrenate de Carlo Ancelotti. Real nu a câştigat nici unul dintre precedentele patru dueluri directe cu rivala din capitală şi nu a mai reuşit de 22 de ani să întoarcă un 0-2 într-o dublă eliminatorie, indiferent de competiţie.

Ultima oară când gruparea blanco s-a calificat după ce a fost învinsă cu 2-0 în prima manşă a fost în sezonul 1992/93, tot în Cupa Spaniei, împotriva unei echipe din liga a doua.

În optimile de finală ale acelei ediţii, Real a pierdut prima manşă cu Mallorca (0-2), dar a întors senzaţional pe Bernabeu, pe 18 februarie 1993, când s-a impus cu 3-0, graţie unei duble a lui Ivan Zamorano şi a unui gol al lui Alfonso.

Din echipa de atunci mai făceau parte jucători precum Michel, Prosinecki, Martin Vasquez sau actualul antrenor al Barcelonei, Luis Enrique.

După ce a evitat o eliminare ruşinoasă, Real Madrid a trecut în tururile următoare de Real Sociedad şi FC Barcelona, apoi a câştigat finala împotriva celor de la Zaragoza cu scorul de 2-0.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑