Victorie pentru Naţionala Moldovei de fotbal în sală. Cu cine au jucat fotbaliştii



Foto: futsal.md

Tricolorii au învins Albania cu scorul de 4-2 în cel de-al doilea meci din grupa D, care s-a jucat pe Futsal Arena din comuna Ciorescu.

Selecționata Moldovei a început foarte bine partida cu Albania din preliminariile Campionatului European și a deschis scorul în minutul 3 prin Cristian Obadă, cel mai bun jucător moldovean de futsal din 2014.

Sergiu Tacot a dublat avantajul echipei noastre la finalul primei reprize. Albanezii au redus din diferență imediat după pauză prin Kaca, însă Cristian Obadă și-a trecut în cont dubla înscriind al treilea gol al naționalei Moldovei în minutul 27.

Sergiu Laşcu a majorat scorul la 4-1 după ce a executat perfect o lovitură de pedeapsă. Oaspeții au mai înscris o dată în ultimul minut de joc, prin același Endrit Kaca.

"Nu am pretenţii faţă de niciun jucător cu care lucrez. Sunt mulţumit de rezultat. Ceea ce ţine de calitatea jocului mai sunt câteva nuanţe", a spus Vladimir Vusatîi, antrenorul Naţionalei.

"Suntem fericiţi pentru că e primul turneu preliminar pe care îl jucăm pe teren propriu. E foarte important că am început cu o victorie. Am avut un adversar destul de dificil. Niciodată nu jucasem cu Albania şi nu aveam idee ce fel de echipă este", a spus jucătorul moldovean Sergiu Tacoit.

Naţionala noastră a jucat primul meci pe teren propriu într-o campanie preliminară. Jucătorii au rămas impresionaţi de atmosfera creată de suporteri pe Futsal Arena.

"A fost foarte plăcut. Sala e minunată, iar atmosfera a fost extraordinară", a spus jucătorul Constantin Burdujel.

"Mulţumim suporterilor în primul rând. A fost o atmosferă super, bravo", a afirmat fotbalistul Cristian Obadă.

În celălalt meci al grupei D, Franța a învins San Marino cu scorul de 5-1. La începutul meciului în tribune a fost afișat un banner cu mesajul Je Suis Charlie, în semn de solidaritate cu victimele atentatului terorist de la Paris.

Astăzi Franța va întâlni Albania, cu începere de la ora 16.00, iar Moldova se va duela cu San Marino de la ora 18.30.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑