PAOK, victorie cu scandal în campionat. Antrenorul lui Raț a vrut să retragă echipa de pe teren!



 

**VIDEO** PAOK, victorie cu scandal în campionat. Antrenorul lui Raț a vrut să retragă echipa de pe teren!

PAOK a avut parte miercuri, 14 ianuarie, de un meci tensionat în campionat pe terenul celor de la AEL Kalloni, locul 10, într-un meci din etapa a 18-a. Echipa la care este legitimat și Răzvan Raț s-a impus cu 2-1, dar oaspeții au fost la un pas de a se retrage de pe teren.

Totul a decurs normal până în minutul 36 al partidei, atunci când Ergis Kace, de la PAOK, a fost eliminat. Era 1-0 pentru Kalloni, după golul marcat de Nikolaos (min. 7).

La o fază de atac a grupării din Salonic, Kace a fost clar faultat de Adejo, fundașul dreapta al gazdelor, în preajma careului de 16 metri. Arbitrul Mistios n-a dictat fault spre nemulțumirea albanezului, care a început imediat să vocifereze. ”Centralul” a considerat acest lucru o ofensă și, fără a clipi, l-a eliminat pe mijlocașul celor de la PAOK.

Acesta a fost momentul care a declanșat isteria pe banca tehnică a echipei din Salonic. Antrenorul principal Angelos Anastasiadis, plin de nervi, a dorit în primă fază să scoată echipa de pe teren, nemulțumit de arbitrajul la care este supus echipa sa în actuala stagiune. Până la urmă, acesta a fost calmat de către antrenorul cu portarii, Apostolos Terzis, și partida a continuat.

A fost o decizie bună în favoarea lui PAOK, pentru că Raț & Co. au izbutit în repriza a doua să întoarcă meciul în favoarea lor. Argentinianul Facundo Pereyra a reușit o ”dublă” în opt minute, 50 și 58, astfel că PAOK a trecut în avantaj.

La primul gol al oaspeților o contribuție importantă a avut-o și Raț. Internaționalul român a executat foarte bine o lovitură liberă, în urma căreia Pereyra a primit pasa de gol, o dovadă clară a unei faze excelent lucrată la antrenament.

Scorul putea fi iar egal, dar Charles-Hubert Itandje, portarul celor de la PAOK, a apărat o lovitură de la 11 metri, în minutul 81, astfel că la final cele trei puncte au intrat în contul oaspeților.

La finalul întâlnirii, toți cei din staff-ul echipei PAOK Salonic s-au declarat deranjați de modul în care arbitrii fluieră împotriva lor în acest an. ”Acum înțeleg de ce PAOK n-a mai câștigat campionatul în ultimii ani”, a spus Robert Mak, slovacul sosit de șase luni la formația din Salonic.

Dupa 18 etape, PAOK este pe locul 1 cu 40 de puncte, unul mai mult față de Olympiakos (cu un joc mai puțin disputat).

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑