Start promitator pentru nationala Moldovei de futsal la turneul de calificare catre EURO-2016: A batut-o pe Albania




Start promitator pentru nationala Moldovei de futsal la turneul de calificare catre EURO-2016. In meciul de debut selectionata noastra a intalnit Albania, de care a trecut cu 4 la 2. Un astfel de turneu de calificare este organizat in premiera de Moldova. Competitia se desfasoara la noul complex, Futsal Arena FMF, din comuna Ciorescu.

 

Moldova a inceput in forta duelul cu Albania si a reusit repede deschiderea scorului in minutul 3, prin Cristian Obada.

 

In prima repriza Moldova a continuat sa domine si cu 3 minute inaintea pauzei mare a facut 2 la 0, in urma unui penalty executat perfect de Sergiu Tacot. In partea secunda insa albanezii au parut mult mai motivati, au jucat mai ofensiv, iar acest lucru a dat roade, oaspetii reducand din handicap dupa un gol frumos. Ajutati si de publicul numeros, selectionata Moldovei a revenit din nou pe tabela, marcand de alte doua ori. Mai intai a punctat Adrian Lascu, in urma unei lovituri de pedeapsa, iar marcatorul primului gol, Cristian Obada a facut 4 la 1.

 

Pe final albanezii au scos si portarul dintre buturi si a fortat egalarea, insa au reusit doar un gol chinuit, cu un minut inainte de final. Astfel Moldova se impune cu 4 la 2 si urca pe pozitia a doua in grupa.

 

Pe locul intai in grupa D a preliminariilor, este nationala Frantei. Cocosii galici au invins-o, cu 5 la 1, in celalalt meci al grupei, pe selectionata din San Marino.


Astazi urmeaza sa se intalneasca Franta cu Albania si Moldova cu San Marino.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑