Seara frumoasa pentru fotbalistii romani, in Anglia si Italia: Cum si-au ajutat echipele




Seara frumoasa pentru fotbalisti romani, in Anglia si Italia. Tottenham a invins-o pe Burnley, in cupa, scor 4 la 2. Fundasul Vlad Chiriches a contribuit la victoria echipei sale cu un gol. Si gruparile lui Florin Gardos si Stefan Radu au obtinut ieri succese.

 

Tottenham si Burnley au produs un meci fermecator aseara la Londra. Oaspetii au inscris doua goluri in primele 8 minute. Tottenham a avut o revenire superba si pana la sfarsitul primei reprize a egalat. Paulinho si Capoue si-au trecut numele pe lista marcatorilor. Dupa revenirea de la cabine, gazdele au iesit in avantaj. Fundasul roman Vlad Chiriches a punctat in urma unui corner.  

 

Este al 2-lea gol al lui Chiriches in tricoul echipei Tottenham. In cateva momente, londonezii au inscris pentru 4 la 2, prin Rose. Tottenham s-a calificat in saisprezecimile Cupei Angliei, iar Chiriches a ajuns pe primele pagini a ziarelor din Anglia. Tot aseara, in etapa urmatoare a competitiei a acces si Southampton. Formatia, pentru care fundasul Florin Gardos a jucat tot meciul, a batut-o greu pe Ipswich, scor 1 la 0. Long a marcat golul victoriei sfintilor. Succesul nu a ocolit ieri nici echipa lui Stefan Radu. Lazio, cu fundasul roman titular, s-a impus cu 3 la 1 pe terenul celor de la Torino. 

 

In sferturile Cupei Italiei, Stefan Radu si coechipierii vor avea o partida grea. Lazio va da piept cu AC Milan.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑