Speranțe mari pentru selecționata Moldovei la tineret. "Noi trebuie să jucăm bine!"



 

Selecţionata Moldovei la tineret a plecat la Saint Petersburg, acolo unde vineri îşi va începe evoluţia la Cupa CSI. Antrenorul interimar, Igor Ursachi îşi doreşte cât mai multe victorii la acest turneu, iar unul dintre jucători a declarat că obiectivul fixat de federaţia de fotbal este clasarea pe podium

Moldova va juca în grupa C de la ediţia din acest an a Cupei CSI cu Rusia, Kârgâzstan şi Letonia. Înaintea acestui turneu, tinerii "tricolori" au avut parte de un cantonament la Complexul Sportiv "Sheriff". Reprezentativa de tineret a plecat la Sank-Petersburg cu o zi înainte de primul meci.

"Noi trebuie să jucăm bine. Cum se va primi? Noi ne vom strădui să facem un lucru bun, un rezultat bun. Cum va fi acolo, se va vedea", a declarat antrenorul naţionalei de tineret a Moldovei, Igor Ursachi. 

"Obiectivul ar fi să luăm un loc pe podium, adică în primele trei, dar pe parcurs vom vedea cum se primeşte. Este obiectivul fixat de federaţie, un loc pe podium", a spus mijlocașul naționalei de tineret a Moldovei, Andrei Ciofu. 

La fel ca şi anul trecut, Moldova va întâlni Rusia, care este deţinătoarea trofeului. La naţionala gazdă evoluează jucători de la echipele Spartak Moscova, Lokomotiv sau Zenit. Totuşi, aceşti fotbalişti nu au jucat niciun minut în prima jumătate a sezonului în prima ligă din Rusia. 

"De la Zenit ştiu că sunt jucători, dar totuşi ei nu joacă la echipa de bază. Ei joacă la echipa a doua. Ne gândim să jucăm, să nu ne temem de ei. Noi ştim a juca", a spus antrenorul naţionalei de tineret a Moldovei, Igor Ursachi.

"Toţi jucătorii sunt foarte buni tehnic. Oricum şcoala rusească are specificul ei. Au jucători buni şi faptul că au ajuns la naţională înseamnă mult deja. Eu cred că va fi un meci interesant. Este greu într-o oarecare măsură", a mărturisit jucătorul naționalei de tineret a Moldovei, Dan Spătaru.

Acum un an, naţionala de tineret a ocupat locul 10, fiind învinsă în patru din cele 5 partide jucate.

Moldova va juca primul meci vineri, cu naţionala Kârgâzstanului, iar peste două zile se va duela cu Rusia.

Pe 19 ianuarie, în ultimul meci din faza grupelor, Moldova se va confrunta cu Letonia.  

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑